ISO 9001

Dongemond Elektonica is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in led en lcd displays, (smd) leds, ledstrips, lichtkranten, led verlichting, lichtkranten en touchscreen technologie. Ons assortiment wordt o.a. toegepast in meet- en regelapparatuur, consumenten elektronica reclame borden, verkeerssystemen, speelautomaten en bij verliching. Sinds 1990 vertegenwoordigen wij fabrikanten met ervaring bij ontwikkeling en productie van led en lcd toepassingen.ISO 9001

Binnen onze organisatie werken wij conform iso 9001-2015. Al onze procedures zijn er op gericht de producten op een verantwoorde manier te produceren en te leveren. Hiernaast zijn wij ook in staat om te leveren op basis van procedures die door klanten kunnen worden gesteld.

Voor ons bedrijf is een kwaliteitshandboek geschreven. In het handboek staan alle handelingen en processen beschreven volgens de richtlijnen van de NEN ISO 9001:2008 norm. In het handboek zijn tevens formulieren, werkinstructies, beleid, bedrijfsgegevens, doelstellingen, audits en het management-review opgenomen.

De led lamps & displays en de lcd displays / modules leveren wij conform de rohs norm. Onze ledlampen zijn ce gecertificeerd. Datasheets en testrapporten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Onze leveranciers zijn ISO gecertificeerd.